Računalništvo

Sestava računalnika
Računalnike sestavlimo le po vaši meri. To so pretežno računalniki višjega ter visokega razreda, odviisno od vaših potreb.
Pri tem uporabljamo notranje komponente samo priznanih proizvajalcev.

Servis računalnikov
Ste si zamislili kdaj, da ne bi svoje vozilo peljali na servis, kjer bi mu zamenjali olje, zamenjali zračne filtre ... in ga temeljito pregledali ? Verjetno ne. Pomislite, koliko ur dela ste letno vložili v delo z računalnikom oziroma kakšni dragoceni podatki, slike, filmi so shranjeni v njemu. Mar ni to podobno ali še večji razlog za letni servis in shranitev podatkov ?
Nudimo servisiranja in popravila računalnikov, ki zajemajo programska čiščenja, čiščenja virusov in vohunskih programov pa vse do sveže, čiste ali ponovne namestitve računalnika. Opravimo notranja čiščenja hladilnih teles in svež premaz termalne paste nad procesorjem.

Mrežne rešitve
Mrežne rešitve za resno in zanesljivo delo, izvajamo pretežno preko kabla. To zagotavlja pogoje varnejše delo ter izključuje zračne faktorje nestabilnosti, ki jih včasih nudi brezžična mrežna oprema.
Za domača okolja in manj zahtevna delovna okolja, nastavimo tudi brezžično okolje. Glede na potrebe razširimo tudi domet brezžičnega okolja.
- pregled in analiza možnosti na vaši lokaciji,
- svetovanje najboljše možne rešitve,
- izvedba mreže po vaši meri,
- analiza in optimizacija brezžičnega interneta glede na zasedenost ozračja,
- administracija in uporabniške nastavitve.

Programiranje
Za seboj imamo vrsto uspešnih aplikacij, ki delujejo na internetu ali samostojno pri uporabniku.
- Lastna CMS aplikacija za vodenje spletnih strani.
- O.B.U.P.P.P uporabniška aplikacija za vodenje obračuna delavnih ur, prehrane, potnih stroškov in popoldanskega dodatka.
- Druge uporabniške ali spletne aplikacije po meri uporabnikov.

Studio Intera - že več kot desetletje uspešnega delovanja na internetu, v računalništvu in v tiskovinah.