Mnenja strank

mnenje Friderika mi je priporočila kolegica, kateri je že izdelal spletno stran v turistične namene. Pohvalila bi izredno resnost, hitrost in smisel za dizajn. Saj mi je poleg spletne strani izdelal tudi logotip. Vsekakor Friderika tudi sama priporočam in verjamem da bova tudi v nadaljevanju uspešno sodelovala.

Nataša Bazjak Cristini
Apartmaji Villa Fiore
www.villafiore-portoroz.com

 

mnenje Friderik King je naši šoli oblikoval in dolga leta urejal spletno stran. Kadar koli smo ga potrebovali, se je zelo hitro odzval in uredil zadeve! Za potrpežljivost, profesionalnost in dobre ideje se mu najlepše zahvaljujemo!

Glasbena šola Vinka Vodopivca Ajdovščina
ravnateljica Bernarda Paškvan

 

mnenje Pri podjetju Intera Design sem naročila izdelavo spletne strani in sem zelo zadovoljna. Všeč mi je, ker je spletna stran hitro in natančno narejena, je zelo pregledna, uporabljene so vsebini primerne barve ozadja in slike, prisotna je tudi zmerna razgibanost, ki osveži pogled. Za kakršnokoli vprašanje, spremembo, nasvet, ipd. je podjetje zelo odzivno, učinkovito in prijazno. Toplo priporočam!

Umetniški vodja Poletne akademije v Izoli
Selma Chicco Hajdin, prof
www.selmachiccohajdin.com

 

mnenje Friderika in sodelovanje z njim lahko človek opiše z eno besedo "KING".

Katja Ražman, direktorica
TAKS d.o.o. - računovodska hiša, Koper
www.taks.si

 

mnenje G. Friderika poznam že kar nekaj let. Priporočila mi ga je sestra, ki ji je naredil spletno stran za turizem. Nisem razmišljala o njemu, kot o ustvarjalcu spletnih strani, bila sem le zadovoljna z njegovim popravilom napak in obnavljanju antivirusnih programov. Dokler ni prišel dan, ko sem se kot upokojenka odločila, da bom oddajala dva apartmaja in da bom za svojo spletno stran tudi uporabila njega, njegovo znanje in veščine. Saj je hiter, zelo strokoven, poln dobrih idej in velik poznavalec računalnika, zakonodaje in ljudi. Hvaležna sem mu za vsako mnenje in priporočilo. Kot je rekla moja hčerka: mama, to je ful dobro - mega. Friderika priporočam vsem ki imajo kakršno koli željo, da bi postali vidni in znani v računalniškem svetu.

Nataša Batistić
Apartmaji Batistić, Portorož
www.apartments-batistic.com

mnenje Na spletni strani so pravljice resnično zaživele, za kar sem g. Kingu neizmerno hvaležna. Stran deluje zelo sveže in pravljično, nad idejami, ki jih je posredoval in jih zelo hitro realiziral, sem bila navdušena. Še enkrat hvala in veliko uspehov v prihodnje!

Brigita Tornič Milharčič
Dežela glasbe d.o.o.
www.glasbenepravljice.si


mnenje Gospodu Frideriku Kingu sem neizmerno hvaležna za vse strokovne nasvete, spodbudo in mnenja pri pripravi spletne strani. Za Studio Intera lahko samo potrdim, da si tukaj strokovnost in znanje podajata roko. Veselim se skupnega sodelovanja in gospodu Kingu želim veliko poslovnih uspehov.

Tamara Hlede s. p.
Kozmetični studio David
www.kozmetikadavid.com

 

mnenje Prave zamisli za stran nisem imel, zato sem prepustil Frideriku z nekaj smernicami proste roke. Kasneje smo z par popravkov dosegli lepo oblikovano stranico, ki si jo še naprej lahko sam izpopolnjujem s fotografijami. Za profesionalnost in strpnost sem mu zelo hvaležen.

Dušan Viler,
direktor podjetja Varen Dom
www.moj-varendom.si

 

mnenje Navdušena sva nad tem kako hitro je stran postala "vidna" na spletu, kako pregledna in estetska je. Na prvi pogled razkriva za kaj gre, kje lahko najdeš kar te interesira, na enostaven način te pelje naprej ..., da ni zgubljanja časa pri iskanju. Za tem stoji veliko kreativnih idej, strokovnost izdelovalca, ki je res na voljo 24/7 kar je od neprecenljive vrednosti v tem današnjem hitrem, elektronskem svetu, ki ga Riko očitno odlično obvlada. Vzame si čas, premisli odgovor ..., ko ga da, je ta pravi ... Trenutno nimava idej glede izboljšav, ker King sam predvidi in že naredi pravi korak, torej lahko le zaželiva: veliko dobrih idej in zadovoljnih strank še naprej, dragi kolega!

Aleksandra Češnjevar Glavina, Bojan Glavina,
umetniška vodji Tekmovanja Tartini Piran
www.competition-tartini.com

 

mnenje "Spletna stran našega festivala prejema pohvale z vseh strani. Je razumljiva, lepo oblikovana in kljub množici podatkov še vedno enostavna in pregledna. Gospod King je vedno na voljo, vse želje uresničuje hitro, učinkovito, z veliko mero ustvarjalnosti in v vsej novodobni naglici ostaja miren in prijazen. Rad se obrnem na Friderika Kinga. Elektronske komunikacije pa ne maram, raje bi s starim prijateljem v družbi spil kakšno pivo .... "

Anton Črnugelj,
programski vodja festivala Mednarodni festival kitare v Postojni
www.guitarslovenia.com

 

mnenje "Zelo smo zadovoljni z delom Friderika. Oblikoval nam je že 2 lepe spletne strani, pri katerih je upošteval tudi naše želje, zato smo se odločili, da ga ponovno izberemo za nastanek tretje spletne strani. Še sami gosti pohvalijo praktičnost, razglednost in vsestranskost strani. Pri svojem delu je zelo hiter in vesten."

Maja Medved
www.apartments-capraria.com/
www.apartments-medved.com/
www.apartments-mila.com/
www.apartmaja.com/

 

mnenje "Portala Slovenian Coast in Apartmentis so stalnici med slovenskimi portali, ki nudita nam, obalnim sobodajalcem že vrsto let obiske turistov. Prisotna sta povsod tam, kjer turisti iščejo, kar je bistvo. Hvala g. Kingu za vodenje portalov in s tem tudi promocijo naše obale - le tako naprej." Matej Blagonič

 

mnenje "Friderik King s svojim izjemno profesionalnim pristopom in kreativnimi idejami vedno pripomore, da tudi zahteven projekt postane lažje realiziran. Vsi sodelujoči, tudi tisti onstran naših meja, so navdušeno pohvalili njegove domiselne rešitve in čut za estetiko. Ena od bistvenih lastnosti Kinga pa je tudi prijateljstvo izza ekrana ob kateremkoli času dneva (oz. noči)."

Tatjana Jercog,
skladateljica in pianistka Bienale sodobne glasbe Koper
www.bienalekoper.com/

 

mnenje "Ko srečas osebe kot je g. King mogoče obstaneš se zamisliš in rečeš še obstajajo. Njegovo delo je natančno, profesionalno in nenazadnje tudi lepo. Želela bi ga poznati tudi kot glasbenika in učitelja. Verjetno če bi vprašali mnenje otrok bi rekli ja.

Lepota in ličenje, masaža
Damjana Kodarin, vizažistka
www.vizazist.com/

 

mnenje "Določene spletne strani slovenskih sobodajalcev na slovenski obali imajo to srečo, da je na dnu desno napisano IZDELAVA STUDIOINTERA. Lepe in funkcionalne spletne strani se hitro najdejo na vašem iskalniku in je to že velik korak do končnega cilja, da turist pride na našo obalo. Po telefonu sem kontaktiral g.Kinga in so se zadeve začele bliskovito in učinkovito odvijati. Z obojestranskim vpoštevanjem predlogov in načinov kako priti do željenega cilja - dobre spletne strani , je minil kratek čas, ker nikoli ni bil problem, da se osebno pogovoriva, pogledava kako poteka izdelava, izpolni tisoč in ena majhna želja. Pohvala za izjemen občutek in dobro opravljeno delo leti na pravo mesto - g. Friderik Kingu."

Goran Mrđenović, sobodajalec
www.apartment-portoroz.com

 

mnenje "Delo Friderika Kinga, sicer našega glasbenega kolega, je več kot odlično. Je hiter, vesten, zelo profesionalen, natančen, ne le na samem začetku pri oblikovanju internetne strani, pač pa tudi pri njeni nadgradnji. Naša internetna stran je prav takšna, kakršno smo si želele – na enostaven, pregleden način predstaviti naše didaktično gradivo za pouk nauka o glasbi v glasbenih šolah. Riko, hvala ti za tvoj trud, ideje, strokovnost, prijaznost, hitro odzivnost… Želimo ti še naprej veliko uspeha pri delu, veliko zadovoljnih strank in upam, da bomo še naprej tako uspešno sodelovali."

Karmen Širca Costantini,
Brigita Tornič Milharčič,
Mojca Širca Pavčič,
Profesorice glasbe na GŠ Postojna.
Mali glasbeniki d.o.o.
www.mali-glasbeniki.si

 

mnenje "Studio Intera vsekakor priporočam: hitra izdelava strani, natančnost pri postavitvi, odzivna in tekoča komunikacija, enostavnost uporabe."

Anamarija Gortan, sobodajalka
www.apartments-gortan.com/

 

mnenje "Ob vsakem trenutku na razpolago priskočiti na pomoč." To je misel ki se mi utrne, ko pomislim na Friderika Kinga. S svojim znanjem, idejami in inovativnostjo je prenovil mojo spletno stran, svetoval boljše rešitve, me naučil kako naj sama dopolnjujem podatke in kar je v današnjem času redko in meni najpomembnejše: kadar koli se lahko obrnem nanj za pomoč (samo pokličem in problem je rešen)! Dragi Riko, hvaležna sem ti za vso pomoč, nasvete in razpoložljivost - ob vsakem trenutku. Več kot to si res ne morem želeti! Hvala :)"

mag. Alenka Zupan, akad. spec. flavtistka
www.alenkazupan.com/
www.flute-festival.com/

 

mnenje "Lepo je sodelovati s človekom, ki je strokovnjak na svojem področju. In to g.Kiing zagotovo je. Toplo ga priporočam vsakomur, ki potrebuje tovrstno uslugo. Sicer pa ... saj se njegov uspeh odraža že v njegovih izdelkih! Le tako naprej!"

Maja Kodarin
Vezenje logotipov

 

mnenje "Z gospodom Friderikom Kingom se poznava že več let. Je prijeten mož, na katerega se lahko zaneseš. Ima veliko idej in gre v korak s časom. Umetniška duša, ki je svojo kreativnost prenesla z glasbenega področja tudi na oblikovalsko. S spletno stranjo in vnemo, s katero se je lotil izdelave, smo zelo zadovoljni. Stran omogoča sodelovanje učiteljev in staršev pri oblikovanju. Ima tudi kotiček za učitelje, nekakšno elektronsko zbornico. Z veseljem priporočam!"

Jože Rajk,
ravnatelj Glasbena šola Kočevje
www.gs-kocevje.net/

 

mnenje "Boljšega sodelavca, kot je g. Friderik King, si človek res ne more želeti! Bil je član "sanjske" ekipe Glasbenega julija na Obali, tabora za najobetavnejše mlade slovenske glasbenike (1966 - 2006) in sodeloval pri vseh tekmovanjih, ki sem jim bil umetniški vodja (V. Lovec - I. Šček in kasnejše P. Ramovš za komorne ansamble in violinistično L. Pfeifer) in bil v vseh smislih nepogrešljiv! Ko bi le bilo pri nas več Kingov!"

Tomaž Lorenz,
violinist in redni prof. na Akademiji za glasbo v Ljubljani
Tekmovanje Leon Pfeifer za mlade slovenske violiniste
Tekmovanje Primož Ramovš za slovenske inštrumentalne komorne skupine

 

mnenje "Z veseljem na tem mestu zapiševa le pohvalne besede za sodelovanje z g.Friderikom Kingom. Poznamo se že vrsto let skozi katera nama je g.King vselej pravilno svetoval in kakovostno ustregel najinim računalniško-internetskim željam. Rezultat sta lično in funkcionalno oblikovani spletni strani kvarteta Tartini in podjetja ARS management in izobraževanje. Ob brezhibno in zanesljivo delujoči elektronski pošti lahko izrazimo zadovoljstvo in dodelimo najvišjo oceno. Hvala Riko - le tako naprej !"

mag. Aleksandra Alavanja Drucker, predsednica
ARS management & izobraževanje

Romeo Drucker, prokurist / predsednik
Društvo Tartini Quartet

 

mnenje "G. King je zanesljiv, natančen, kreativen in simpatičen partner. Zaradi njegovega individualnega pristopa je sodelovanje z njim prijetno, naša spletna stran je učinkovita, rezultat pa je uspešna promocija in prodaja naših storitev. Še veliko zadovoljnih strank in odličnega sodelovanja ti želimo Friderik!"

Marina Ogrin
Apartmaji Ogrin in Kmetija Medljan

 

mnenje "Gospod King nam je izdelal - oblikoval in postavil obe internetni strani in jih optimiziral, da smo dovolj vidni in v ospredju ko potencialne stranke iščejo prenočišče ali prevoz. To je danes zelo pomembno, saj imaš lahko vrhunsko storitev ali proizvod ki pa ni nič vreden, če ga ne moreš prodati, oziroma je vreden samo toliko, za kolikor ga uspeš prodati. Ker vemo da je internet danes zelo pomemben vir iskanja česarkoli je zelo pomembno, da je internetna stran narejena tako kot je treba, za kar pa je g. King pravi naslov".

Bogdan Bevk, lastnik
Koper Shore Excursions and Trips
Apartmaji Bevk Piran in TAXI PIRAN
Taxi Piran in Apartmaji Bevk, Piran
Taxi Airports

 

mnenje "Z g. Kingom sodelujemo že vrsto let. Pred približno 10. leti smo si umislili spletno stran za naš hotel, ki jo je oblikoval g. King. Z njegovimi idejami in našimi željami je nastal super izdelek, katerega smo v letu 2010 preoblekli v novo obleko. Le-to smo spet zaupali g. Kingu. Omenim naj tudi to, da g. King dosledno spremlja vse novitete in nas o njih tudi obvešča. Vreden zaupanja in vse pohvale. Le tako naprej, Friderik!!!"

Rajko Vodišek, direktor
Hotel Vodišek Koper

 

mnenje "Odlično sodelovanje pri postavitvi in vzdrževanju internetnih strani. Vedno na voljo in zelo prijazen, natančen, hiter, komunikativen in točen kar je značaj resnega sodelovanja in razmeja s strankami!"

Giorgio Pertot, direktor
GIMA Motor d.o.o.

 

mnenje "Sodelovanje z g. Kingom poteka na vrhunski ravni, saj je njegovo podjetje STUDIO INTERA oz. njegovo delo kvalitetno, zanesljivo, inovativno, predvsem pa veliko pomeni to, da pravočasno obvešča o novostih, dodatnih možnostih sprememb, popravkov in da je za vsa morebitna vprašanja vedno na razpolago."

mag. Erika Udovič Kovačič
HAR...FISA, exclusivni zastopnik za harmonike Pigini v Sloveniji

 

mnenje "Z g. Kingom sodelujemo že več let. Za glasbeno šolo Postojna je oblikoval učinkovito in opazno internetno stran. Skrbi tudi za njeno posodabljanje, dosegljivost in promocijo. Pri oblikovanju in izdelavi uporablja učinkovite in tehnološko napredne rešitve. Pri g. Kingu naročamo tudi oblikovanje in izdelavo tiskovin in promocijskega materiala za šolske prireditve, koncerte, tekmovanja... Z izdelki smo zelo zadovoljni, saj z oblikovanjem nadgradi in dodatno izpostavi vsebino.
Vedno se je izkazal za zanesljivega, odzivnega, fleksibilnega in naročniku prilagodljivega partnerja."

Edvard Popit, ravnatelj
Glasbena šola Postojna

 

mnenje "Privilegij človeka je, da pozna in sodeluje z osebo kot je Riko-direktor podjetja STUDIO INTERA. Sodelovanje z njim NI DOBRO, ampak je VRHUNSKO. V imenu KD Pihalni orkester Izola, želim še naprej uspešna in zadovoljna leta. In naj se ti bliska z idejami še naprej."

Mirko Orlač, dirigent
Pihalni orkester Izola

 

mnenje "Že vrsto let ureja spletne strani ZPGŠ gospod King. Redko človek sreča tako ekspeditivnega in inovativnega človeka kot je gospod King. Vse dogovorjene stvari opravi v roku, vedno doda kakšno izboljšavo, tako, da smo lahko vsi, ki sodelujemo z njim izredno zadovoljnji in si v bodoče lahko samo še zaželimo takšnega sodelovanja."

Viktor Zadnik, ravnatelj,
Glasbena šola Vrhnika, predsednik Zveze primorskih glasbenih šol

 

mnenje "Zelo dobre izkušnje, kvalitetne usluge, dober odnos do strank."

Sabina Novaković, sobodajalka
otok Brač, Hrvaška Apartmaji Penzo

 

mnenje "Z g. Kingom imamo zelo dobre izkušnje, hitro in učinkovito opravi delo, zna svetovati a hkrati upošteva želje in potrebe strank, predvsem pa skrbi da so naše spletne strani vedno na "vidnem mestu".

Heidi Mikuš, sobodajalka
Apartmaji Heidi

 

mnenje "Studio Intera nam je naredil dobro in učinkovito spletno stran!"

Jakob Penko, sobodajalec
Apartmaji Penko

Studio Intera - že več kot petnjast let uspešnega delovanja na internetu, v računalništvu in v tiskovinah.